Nieuwe Restaurants om te Proberen

Wat is er fijner dan in goed gezelschap op een leuke locatie genieten van een overheerlijk diner? Bijna iedereen kan hier enorm van genieten! Vroeger waren er voornamelijk restaurants waar je gewoon van de menukaart een voor-, hoofd- en nagerecht bestelde en meer niet. Deze restaurantjes zijn er nog steeds, maar tegenwoordig heb je ook nog veel andere soorten restaurantjes. Er is dus altijd wel iets te vinden wat jij lekker en gezellig vindt. 

Tapas / Sushi 

Tapas en sushi zijn op het moment erg populair. Als je tapas of sushi wilt gaan eten, moet je vooraf reserveren. Het is verstandig om goed de kleine lettertjes te lezen, er zijn namelijk restaurantjes waar je bijvoorbeeld maximaal 2 uur mag blijven zitten. Het is goed om dit vooraf te weten. Bij dit soort restaurantjes geldt meestal de all you can eat formule. Je mag dan eten zo veel je wilt. Je krijgt steeds de mogelijkheid om twee of drie gerechtjes te bestellen. Als deze geserveerd zijn, kan je weer nieuwe gerechtjes bestellen. Veel mensen denken dat ze dan niet zo veel te eten krijgen, omdat het kleine gerechtjes zijn, maar je zult zien dat je na twee uur toch behoorlijk vol zit. Veel mensen bestellen bij de laatste rondes zelfs niet meer het maximale aantal gerechtjes, omdat ze het anders niet meer op kunnen.

Buffet

Buffetrestaurants zijn erg populair. Vooral bij gezinnen zijn ze populair. Ook hier geldt vaak een maximale tijd, dus als je gaat reserveren moet je dit goed in de gaten houden. Sommige buffetrestaurants zijn inclusief het drinken, dit geldt echter niet voor al deze restaurantjes. Dit is dus iets wat je vooraf ook goed moet bekijken. Het is logisch dat dit een populier soort restaurant is. Je kunt hier steeds zelf heen en weer lopen om wat eten op te scheppen. Kinderen vinden het fijn als ze in een restaurant wat heen en weer kunnen lopen en niet steeds op hun plaats moeten blijven zitten. Wat ook nog erg fijn is, is dat er veel keuze in eten is. Er is dus altijd wel iets te vinden wat de kinderen (en volwassenen) lekker vinden. Tevens is er vaak bij dit soort restaurants een speelhoek (met of zonder oppas) waar de kinderen zich goed kunnen vermaken als de ouders nog even verder willen eten of als afsluiting een kopje koffie of thee willen drinken. In een gewoon restaurant duurt het snel te lang voor een kind, in dit soort restaurants zeggen zij vaak "Gaan we nu al naar huis?". Op deze manier is een avondje uit eten voor iedereen leuk.

"Voor meer informatie spreek met Restaurant de Kamer"


Delen