Trouwlocatie

Is jouw partner onlangs op zijn knieën gegaan voor jou en heb jij "ja" gezegd, dan komt er een drukke, maar erg leuke tijd aan voor jullie. Jullie moeten veel dingen gaan regelen en beslissen, zoals de trouwdatum, de kleding, wie zijn jullie getuigen, feestlocatie, vervoer, etc. Vroeger mocht je alleen op het gemeentehuis trouwen, maar tegenwoordig zijn veel meer locaties mogelijk als trouwlocatie. 

Kasteel

Er zijn heel veel trouwlocaties mogelijk. Wellicht is er wel een plaats waar jullie fijne en speciale herinneringen aan hebben, dan is dat wellicht de juiste trouwlocatie voor jullie. Het is zeker de moeite waard om eens na te vragen of die locatie als trouwlocatie gebruikt kan worden. Een erg populaire trouwlocatie is een kasteel. Een kasteel heeft een speciale sfeer. Dit past perfect bij een sprookjesachtig huwelijk. Als je in de koudere maanden trouwt, dan zijn er in een kasteel hele mooie kamers die sfeervol ingericht zijn. Deze zijn perfect als trouwlocatie. Als het mooi weer is, kan je buiten trouwen. Stel je eens voor: alle gasten zitten buiten op luxe stoelen of juist op fluwelen kussentjes op het gras en jullie staan voor het kasteel met de ophaalbrug op de achtergrond en daar gaan jullie elkaar het ja-woord geven. Romantisch toch? Bij het kasteel kunnen ook prachtige foto's gemaakt worden. Vaak is er ook de mogelijkheid om daar met jullie gezelschap te eten en 's avonds is er ook plaats genoeg voor een knalfeest. Het is dus een perfecte locatie. Hier kan je alles op deze locatie doen en je hoeft tussendoor niet van de ene naar de andere locatie te rijden. 

Op het strand 

Een andere populaire trouwlocatie is het strand. Dit kan in het binnen- en buitenland zijn. Veel mensen kiezen echter voor het buitenland, omdat ze daar meer kans op prachtig, zonnig weer hebben. Het enige nadeel van trouwen in het buitenland is dat je minder gasten zult hebben. Niet iedereen kan de kosten voor een vliegticket betalen of zo lang vrij krijgen van het werk. Als je in de zomermaanden in Nederland trouwt, heb je ook goede kans op mooi weer. Als je alles bij een strandtent regelt, dan kan je bij slecht weer vaak uitwijken naar de strandtent zelf. Jullie hoeven dan dus niet in de kou of regen buiten te staan. Maar het leukste is het natuurlijk om buiten op het strand te trouwen. Het is geweldig om het strand een mooie setting neer te zetten waar alle gasten kunnen zitten terwijl ze op de zee uitkijken. Als alle gasten op hun plaats zitten, gaat de muziek spelen en komen jullie op jullie blote voeten door het zand aan gelopen. Terwijl jullie huwelijk voltrokken wordt, ruist de zee op de achtergrond en schijnt de zon lekker warm op jullie huid. Na het ja-woord kunnen jullie wat drinken en eten met alle gasten bij een van de vele strandtentjes. Ook is het vaak mogelijk om daar nog een aantal uren gezellig te feesten. Het is dus logisch dat dit een erg populaire locatie is om te trouwen. Het is erg romantisch om hier te trouwen.

Voor meer informatie spreek met Koetshuis Nijkerk.


Delen